6. 10. 2009

Baterieonline k vašim službám...

...aneb Všechno, co jste kdy chtěli vědět o autobateriích (ale báli jste se zeptat)...

V souvislosti s naším e-shopem, který se specializuje na prodej značkových autobaterií, motobaterií a nabíječů, jsme otevřeli nový projekt, ze kterého budou mít radost nejen naši zákazníci, ale kterýkoliv motorista. Na našem blogu budete mít pravidelně přístup k článkům s tématikou autobaterií a k radám na jejich údržbu a provoz, budeme zde také publikovat novinky z oblasti motorismu a technologií.
Jsem přesvědčen, že zákazník má právo na dostatek informací o produktu, který si chce zakoupit u obchodníka. A obchodník by měl být na zákazníkovy požadavky připravený. Pomalu, ale jistě je pryč doba p(r)odavačů a překupníků, kteří se o svého zákazníka nezajímají a soustředí se jen na svůj zisk. Stále více přibývá lidí, kteří si vybírají produkty nejen podle ceny a kvality, ale také podle kvality prodejce a jeho služeb.
Tak jako u nás - v kamenném obchodě - už roky zaznamenáváme fakt, že rozhodující je vždy spokojený, nikoliv nutně nakupující zákazník. Ivestice do reklamy jsou pro každého obchodníka nezanedbatelné částky a tak je čas poohlédnout se po něčem, co nám jaksi celou dobu leží pod nosem - spokojený zákazník, protože i on umí rozpoutat pěknou reklamní kampaň a mnohdy zcela zadarmo. A proč by to měl dělat? No protože dobro oplácí dobrem a navíc - dělá to přirozeně a pravdivě.
A tak se dá tento blog vnímat i jako poděkování všem, kteří se naladili na novou vlnu internetového nákupu a líbí se jim interakce mezi zákazníkem a prodejcem.
Nechť jsou vám naše informace k užitku.

Žádné komentáře:

Okomentovat